Huisartsenpraktijk Groningen

Als je medische zorg nodig hebt is het handig dat je staat ingeschreven bij een huisartsenpraktijk. Zo kun je je medische klachten laten beoordelen door een ervaren huisarts en kun je indien nodig door worden gestuurd naar het ziekenhuis. We nemen drie praktijken in Groningen met je door.

Huisartsenpraktijk Groningen

In de binnenstad vinden we huisartsenpraktijk Groningen. je kunt hier terecht voor reguliere huisartsenzorg maar ook voor praktijkondersteuning en voor fysiotherapie. Het maken van een afspraak kan heel eenvoudig telefonisch. Dit doe je door te bellen met het nummer 050 31 27 315. Bellen kan tussen 08:00 en 12:00 tenzij het spoed betreft. Dan kun de praktijk tot 17:00 bereiken. Huisartsenpraktijk Groningen is te vinden op de Coehoornsingel 115, 9711 BR Groningen.

De Stadshuisarts

De Stadshuisarts bestaat uit een professioneel hecht team dat iedere dag opnieuw voor je klaar staat om te werken aan jouw gezondheid. Je kunt ook terecht bij één van de praktijkondersteuners als je hier behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld om beter te leren omgaan met je chronische ziekte. Het is ook mogelijk om psychologie zorg te krijgen en is er een verpleegkundige aanwezig in de praktijk. Wil je een afspraak maken dan kun je bellen naar de huisartsenpraktijk. Het telefoonnummer is 050 31 39 630. De Stadshuisarts is te vinden op de Gedempte Zuiderdiep 40, 9711 HJ in Groningen.

Huisartsenpraktijk Radesingel

Op de Radesingel 20 in Groningen is huisartsenpraktijk Radesingel te vinden. Je kunt hier als patiënt zijnde terecht voor de beste huisartsenzorg. De praktijk heeft drie huisartsen waarvan één nog bezig is met de opleiding. Verder is er een praktijkondersteuner somatiek- en GGZ aanwezig. Ook zijn er meerdere doktersassistente die kleine ingrepen ook kunnen doen. Dit resulteert in een kortere wachttijd. Als je een afspraak wilt maken moet je eerst telefonisch contact opnemen. Dit kan door te bellen naar 050 360 11 08. Huisartsenpraktijk Radesingel is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00. Bij medische klachten die spoed hebben na deze tijden bel je met de huisartsenpost.